• 2 Δεκεμβρίου, το Σύνολο της Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής, ξεκίνησε για την Κωνσταντινούπολη. Οι μαθητές και οι καθηγητές που συνόδευσαν, κ. Αριστόβουλος Μαστροσπύρος, κ. Λεωνίδας Σκιαδάς, κ. Σταυρούλα Αλεξάκη, κ. Ειρήνη Σκανδάλου και η Διευθύντρια κ. Μαρία Μαμασούλα, έζησαν ανεπανάληπτες στιγμές  και αποκόμισαν μοναδικές εμπειρίες. Η επίσκεψη στο Πατριαρχείο, η συνάντησή μας με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, η ξενάγησή μας στην Αγιά Σοφιά, στο Μπαλουκλί, στην Παναγία των Βλαχερνών, στη Μονή της Χώρας, στη Χάλκη, στο βυζαντινό Ιππόδρομο, στο Μπλέ Τζαμί, ήταν όλο εκπλήξεις. Αξέχαστες στιγμές και συγκινήσεις στο Ζωγράφειο Λύκειο. Η εκδήλωσή μας συγκίνησε, χαροποίησε, έκανε τους ομογενείς στην Πόλη να ζήσουν όμορφες, ελληνικές στιγμές, με τραγούδι και ελληνικό χορό. Η επίσκεψη και η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια του Προγράμματος «Μουσικές περιηγήσεις στην Ευρώπη, Κων/πολη».
  • Στα πλαίσια του Περιβαλλοντικού Προγράμματος «Μονοπάτια της Αιτωλ/νίας – παλιές οδοιπορικές διαδρομές», η Α΄ & Β΄ Λυκείου, για να γνωρίσουν καλύτερα τον τόπο μας, έκαναν μια εξόρμηση στην ορεινή Ναυπακτία και στα μοναστήρια της περιοχής. (Ναύπακτο, Άνω Χώρα, Κάτω Χώρα, Κρυονέρια, Παναγία Βαρνάκοβα). Η Άνω Χώρα, παλιά Λομποτινά, κεφαλοχώρι της περιοχής, είχε μεγάλες εκπλήξεις για όλους. Έλατα, ζεστασιά, τζάκι, όμορφο βραδινό παίζοντας στο πιάνο και τραγουδώντας, πληροφορίες από τους λιγοστούς χειμερινούς κατοίκους του χωριού, φωτογραφίες, ξεγνοιασιά για δύο μέρες.
  • Εκπαιδευτική εκδρομή στα πλαίσια του ίδιου Περιβαλλοντικού Προγράμματος. Όλοι οι μαθητές του σχολείου, αντί της 5ης πορείας, επισκέφθηκαν το Ξηρόμερο. Προσκύνησαν στη Μονή Λιγοβιτσίου και έφθασαν στη Σκουρτού, όπου ειδικοί μίλησαν για το βελανιδόδασος του Ξηρομέρου, του 1ου στα Βαλκάνια και έδειξαν στους μαθητές και ανάλογο DVD.
  • Εκπαιδευτική εκδρομή της Α΄ και Β΄ Γυμνασίου στην Πάργα.
  • Εκπαιδευτική εκδρομή της Γ΄ Γυμνασίου στους Δελφούς – Αράχοβα.
  • Εκπαιδευτική εκδρομή πενταήμερη της Γ΄ Λυκείου στην Κέρκυρα