Ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 14 Σεπτεμβρίου.
Οι μαθητές θα προσέλθουν μέχρι τις 8.45 χρησιμοποιώντας τα λεωφορεία που μεταφέρονταν κατά την περυσινή χρονιά 2019-20 ή χρησιμοποιώντας μεταφορικά μέσα των κηδεμόνων τους .
Το λεωφορείο (6) που έχει αφετηρία τον ΑΓΙΟ ΘΩΜΑ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ θα ξεκινήσει στις 7:50
Όλα τα υπόλοιπα λεωφορεία θα ξεκινήσουν από τις ΑΦΕΤΗΡΙΕΣ τους στις 8:10 (ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ)
Οι μαθητές κατά την επιβίβαση στο λεωφορείο να φοράνε μάσκα (προσοχή στις οδηγίες από ΥΠΑΙΘ )
Οι μαθητές (φορώντας την μάσκα) θα πάνε κατ’ ευθείαν στην αίθουσα του τμήματος τους, όπου θα τους περιμένει ο υπεύθυνος καθηγητής .
Οι μαθητές δεν θα παραμείνουν στον αυλειο χώρο του σχολείου .

ΠΡΟΣΟΧΗ

 Ο αγιασμός θα αρχίσει στις 10:15 περίπου
( θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου)
Οι μαθητές κατά την ώρα του αγιασμού θα βρίσκονται εντός των αιθουσών, παρουσία υπεύθυνου καθηγητή. Εντός των τμημάτων έχουν τοποθετηθεί σε ξεχωριστές νάιλον σακούλες τα βιβλία κάθε μαθητή και μάσκες. Μετά το τέλος του αγιασμού οι μαθητές θα αποχωρήσουν για τα λεωφορεία, αφού έχουν πάρει μαζί τους τα βιβλία και το πρόγραμμα μαθημάτων για την 15/9. Οι μαθητές ας έχουν μαζί τους και τις τσάντες τους

Οι μαθητές της α’ γυμνασίου θα πάνε στην αίθουσα εκδηλώσεων

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Οι γονείς-κηδεμόνες δεν θα μπουν εντός του προαυλίου του σχολείου, θα περιμένουν τα παιδιά τους έξω από τον αύλειο χώρο. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή αίτημά σας προς την Διεύθυνση του σχολείου ή την γραμματεία παρακαλούμε να γίνει μετά το πέρας του αγιασμού και την απομάκρυνση των μαθητών από το σχολείο .